• Veilig betalen
  • Met liefde verpakt en verzonden
  • Echte Italiaanse producten
  • Kwaliteit
  • Veilig betalen
  • Met liefde verpakt en verzonden
  • Echte Italiaanse producten
  • Kwaliteit

Ovenpasta met Aubergine-Tomatensaus

Ingrediënten:

  • Pasta
  • Aubergine
  • Tomatensaus (bijv. Salsa Madre)
  • Mozzarella
  • Zout
  • Parmezaanse kaas

Bereiding:

Kook de pasta beetgaar.

Snijd intussen de aubergine in kleine blokjes en bak deze in een beetje olijfolie.

Voeg hierna de tomatensaus en een beetje zout toe.

Snijd de mozzarella in kleine blokjes.

Wanneer de pasta gekookt is giet je hem af en doe je hem terug in de pan. (Niet meer op het vuur).

Meng ongeveer driekwart van de tomaten/auberginesaus door de pasta, voeg ook driekwart van de mozzarella toen en doe alles vervolgens in een ovenschaal.

Giet het laatste beetje saus over de pasta en verdeel hier de laatste blokjes mozzarella overheen. Bestrooi het geheel met een beetje parmezaanse kaas en zet de schaal vervolgens in de oven tot er een mooi goudbruin korstje op de mozzarella zit.

Buon appetito!