Pasta met pesto, sperziebonen en aardappelen
Ingrediƫnten voor 2 personen:
- 250 gr pasta
- 2 eetlepels pesto (Terramia.nl)
- 100 gr aardappelen
- 75 gr verse sperziebonen
Naar smaak:
- Olijfolie
- Parmezaanse kaas
Bereiding:
Schil de aardappelen, spoel ze af en snijd ze in kleine blokjes.
Dop de sperziebonen en snijd ze in kleine stukjes.
Kook de aardappelen in een pan met gezouten kokend water.
Voeg na 5 minuten ook de sperziebonen toe. Laat deze 10 minuten koken.
Voeg hierna de pasta toe.
Wanneer de pasta gaar is, giet je deze af samen met de aardappelen en sperziebonen. Doe alles in een kom en breng op smaak met de pesto.
Meng goed en voeg eventueel een beetje olijfolie toe. Leg de pasta op de borden en strooi er een beetje parmezaanse kaas overheen.
Je pasta al pesto met aardappelen en sperziebonen is klaar.
BUON APPETITO!