Bakmix voor Pizza of Focaccia

4,99 €

incl. belastingen plus verzending

Beschrijving

PREPARATO PER PIZZA E FOCACCIA (500 G)


speciaal ontwikkeld voor huisgemaakte pizza en focaccia
gemakkelijk te gebruiken – alleen extra vergine olijfolie, gist en water toevoegen
gluten-vrij.


DESCRIZIONE

Geproduceerd in het hart van Valtellina (Lombardia), een vallei vol met biodiversiteit in de natuur van de Alpen.
Onze gluten-vrije bakmix, is volledig gewijd aan de bereiding van zelfgemaakte pizza en focaccia.


BEREIDING

Ingrediënten (voor twee pizza’s):
• 250 g Foodiletto Mix voor Pizza en Focaccia
• 150 ml warm water
• 10 ml (2 theelepels) extra vergine olijfolie
• 25 g verse gist (of het equivalent in droge of instantgist)

Hoe te maken:
• los de gist op in 150 ml water en voeg daarna 10 ml olijfolie toe
• voeg vervolgens 250g van onze mix toe en kneed het geheel in een bal
• laat 30-40 minuten rijzen (op kamertemperatuur)
• rol het deeg uit tot twee mooie dunne pizzabodems
• voeg de toppings toe die je wilt en bak 15-20 minuten in een goed voorverwarmde oven op 200°c (of op de pizza stand).


INGREDIËNTEN

Maïszetmeel, tapiocazetmeel, rijstmeel, suiker, emulgator: E464, zout


VOEDINGSWAARDE

Gemiddelde waarde per 100 g
Energie : 1440 kJ / 339 kcal
Vetten : 0,3 g
– waarvan verzadigd : 0,06 g
Koolhydraten : 81,6 g
– waarvan suikers : 6,4 g
Vezels : 3,1 g
Eiwitten : 1,0 g
Zout : 0,61 g