Kruidenmix Spaghettata, Caprese & Bruschetta 3x30g
Beschrijving
Diverse kruidenmixen voor de pasta.
Bruschetta all'Italiana:
Tomaten 40%, Knoflook, oregano, zout, ui, wortel en selderij.
Gebruik (voor 8p):
Giet de inhoud van het zakje in een pan met 8 eetlepels (120g) extra vergineolijfolie, 140 ml water en een in blokjes gesneden tomaat, koken voor een paar minuten. Spalmeer de saus op het brood.
Mozzarella alla Caprese:
Zout, basilicum 21%, oregano 21%, chilipeper, tomaten, wortel, ui.
Gebruik:
Strooi een paar lepels van de kruiden op uw verse mozzarella.
Spaghettata Aglio & Peperoncino:
Knoflook 40%, tomaten, peterselie, chilipeper 10%, zout.
Gebruik (voor 8p):
Giet de inhoud van het zakje in een pan met 8 eetlepels (120g) extra vergine olijfolie en 160 ml water, koken voor een paar minuten. Meng de saus door de pasta. Warm serveren met geraspte parmezaanse kaas.
Allergenen:
Kan sporen van gluten, soja, selderij, mosterd, sesam, aardnoten, schaaldieren, melk, sulfieten bevatten.