Rode Pesto

5,99 €

incl. belastingen plus verzending

Beschrijving

PESTO ROSSO (130 G)


een bereiding van gedroogde tomaten gemengd met Pesto alla Genovese
intense smaak, met zongedroogde tomaten en kappertjes
met verse Genovese basilicum en Parmezaanse kaas
biologische ingrediënten.


DESCRIZIONE

Onze Rode Pesto is een interpretatie van de vermaarde “Salsa Portofino”. Deze wordt gemaakt op basis van onze pesto alla Genovese waaraan een bereiding van tomaten wordt toegevoegd. Deze zijn langzaam gedroogd in de Mediterrane zon. Een verrassende, sterke en bijzondere smaak voor mensen die intense smaken kunnen waarderen.


SUGGESTIES

• Ideaal voor de bereiding van bruschetta en canapés
• Ook als een extra ingrediënt om de smaak van sauzen op te waarderen
• Het kan voorgerechten, vlees en kaas verrijken
• We raden aan om de saus niet te verhitten, maar aan het eind van de bereiding toe te voegen
Let op : tijdens het bewaren kan de olijfolie omhoog komen, omdat het vloeibaar is en lichter dan de andere ingrediënten. Geen zorgen: roer het er terug in, en het product is klaar voor gebruik !


INGREDIËNTEN

Zongedroogde Tomatenmengsel* 50% (zongedroogde tomaten* 59%, extra vergine olijfolie*, zout, suiker*, kappertjes*, oregano*, basilicum*, witte wijn azijn*), Extra Vergine Olijfolie*, Cashew Noten*, Genovese Basilicum B.O.B. in Extra Vergine Olijfolie* 11% (Genovese Basilicum B.O.B.* 48%, extra vergine olijfolie* 45%, zout), Parmigiano Reggiano B.O.B.* (melk*, zout, stremsel), Pijnboompitten*, Walnoten*, Appelvezels*, Knoflook*, Zout, Zuurteregelaar: citroenzuur. (*Biologische ingrediënten)
Kan sporen van soja, andere schaalvruchten bevatten.
Na opening, bedekken met olie en gekoeld bewaren.


VOEDINGSWAARDE

Gemiddelde waarde per 100 g
Energie : 1870 kJ / 452 kcal
Vetten : 39,0 g
– waarvan verzadigd : 5,6 g
Koolhydraten : 17,8 g
– waarvan suikers : 9,4 g
Eiwitten : 5,2 g
Zout : 1,96 g