Mix voor Aglio Olio Peperoncino

€ 3,99

incl. belastingen plus verzending

Beschrijving

PREPARATO AGLIO, OLIO E PEPERONCINO (100 G)

maak een klassieke (pasta-)saus in een handomdraai
ook heerlijk om bv. kip, gevogelte of zeevruchten op smaak te brengen
alleen natuurlijk gedroogde groenten en aromatische kruiden
ingrediënten van eigen teelt, zonder toevoegingen.


DESCRIZIONE

Knoflook, olie en chilipeper is een klassieker in de Italiaanse keuken (Aglio, Olio e Peperoncino), en je kunt het zelf eenvoudig maken met onze mix.
Verhit het mengsel met een beetje olijfolie, en maak deze klassieke (pasta-)saus in een handomdraai.
Omdat er alleen natuurlijk gedroogde groenten en aromatische kruiden in zitten, is dit ook nog eens een gezonde keuze.
Het zijn eerlijke ingrediënten van de beste kwaliteit, zonder het toevoegen van conserveermiddelen en overbodige toevoegingen welke de werkelijke smaken en voedingswaarden van de ingrediënten veranderen.


BEREIDING

Bereiding (voor 100 gram pasta):
• doe een volle eetlepel van deze kruidenmix in een pan
• met twee eetlepels water en 2 eetlepels extra vergine olijfolie
• verwarm gedurende enkele minuten op laag vuur
• wanneer het water verdampt en het mengsel begint te pruttelen, is de saus klaar.


INGREDIËNTEN

Knoflook 70%, peterselie, zout, chili peper 10%, zwaveldioxide (E220).
(E220 is een conserveermiddel wat is toegevoegd om de natuurlijke witte kleur van de knoflook te behouden).


VOEDINGSWAARDE

Gemiddelde waarde per 100 g
Energie : 1281 kJ / 301 kcal
Vetten : 1,6 g
– waarvan verzadigd : 0 g
Koolhydraten : 59 g
– waarvan suikers : 18 g
Vezels : 11,9 g
Eiwitten : 15 g
Zout : 13,5 g